Historiska händelser inom Svensk politik – Lista

Allmäna nyheter
Svensk politisk historia

Här är en liten sammanfattning av händelser i Svensk politiks historia som för alltid kommer att kommas ihåg och sparas för kommande generationer här i vår nät-databas.

Sedan år 2000 skede en förändring i Svensk invandringspolitik och asylinvandring. Detta förvärrades stort genom åren och år 2014 till 2018 är det krisläge i Sverige. Svensk kultur och arv spottas på av etablissemanget och Svensk media och vanliga medborgare kallas aktivt för “nazister”, “rasister” och “främlingsfientliga”, utan någon som helst grund. Detta svek mot Sverige och dess befolkning kommer för alltid att kommas ihåg.

Idag år 2018 så har SD (Swedish Democrats) över 20 % av rösterna enligt Yougov, Sifo, Sentio, SCB och Novus undersökningar. Och är även snart Sveriges största parti om allt fortsätter som förut. Och allt talar för det. I media fortsätter man smutskasta och dumförklara 1/3 av Sveriges befolkning. Vilket i sig är imponerande och hjälper SD bara till nya höjder. I toppen av Sifos undersökningar så har SD kommit upp i rungande 30% av alla röster och valet 2018 lär blir en riktig nagelbitare för samtliga inom svensk media och politik.

SD största parti 2018
SD största parti 2018

Källa: https://samtiden.nu/2018/04/sd-storsta-parti-bland-unga-enligt-yougov/
https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik.html

Så hur började det hela?

Ja, varför har ett “nazistiskt”-parti blivit så populärt i Sverige? Är alla rasister som media uttrycker sig? Snarare tvärtom. Det är så pass få som verkligen är “dödsknarkarnazister” (som media så finkänsligt uttrycker det) att alla använder sin demokratiska rätt och röstar för det parti som faktiskt är det parti som bryr sig om välfärden och Sverige på riktigt. De andra partierna och etablissemanget har i flera år pratat om “allas lika värde”, “solidaritet”, “hbtq-frågor”, “diskriminering”, “jämställdhet” och annat dravel som går vanligt folk på nerverna. Allt är en krackelerad fasad och ingenting är någonting de verkligen menar. De lever istället efter en mobbingkultur, ett ologiskt paradigm av PK-kultur var alla oliktänkande är omänskliga kräk och rasister som ska så fort in som möjligt i fängelse eller avrättas! Denna feghetskultur och feminism är en skam för Sverige och allt som kan betänkas Svenskt.

Det är en kultur som påminner och välkomnar religioner som Islam in i ett civiliserat samhälle. Det är samma sorts kultur som förespråkar kvinnors rättigheter, men som istället tvingar kvinnor i burqa och niqab och våldtar dem i smyg. (Se MeeToo-kampanjen). Men nog om det. Åter till historien.

SD startades 1988 av en genuin Nazist och nationalist och har sedan 1994 förändrats till ett mer sunt förhållningssätt. Jimmie Åkesson även han med nazistiska rötter (i sin ungdom) blev ledare av partiet år 2005 och har sedan dess suttit med och bidragit till utvecklingen av partiet. Det som hjälpt honom mot sina kollegor är hans genuinitet och ärlighet. Samt inslag av autism vad det ser ut som. (spekulation). Sedan hans inträdde har partiet gått från 2,5 % till 5 % till 14% till nu rungande 20% och därmed fördubblats för varje val och är nu ett av de mest etablerade partierna i Sverige. (Tack Gode Gud).

Media och regeringen kör idag en mycket judefientlig politik och utvecklingen av Sverige är ganska självklar om den fortsätter som den gör nu. Det importeras 100 tusentals pedofildyrkare och judehatare per år (dvs muslimer). Detta om något vittnar om den ingrodda Nazismen och judehatet i regeringen. Kvinnoföraktet och hatet mot män och allt som är feminint och biologiskt korrekt visar sig genom den ingrodda PK-feminismen.

De andra partierna och media har varit mycket odemokratiska och rent ut av vidriga i sina försök att utesluta Jimmie Åkesson och hans parti ur maktposition. Den position han fått av folket. De spottar i våra ansikten helt enkelt. Det som gett partiet så mycket folkligt stöd är den urbotligt efterblivna invandringspolitik som förts av nuvarande regering och Alliansen. De har i flera år ( och emot folkets vilja ) utvisat fungerande invandrare och deras familjer, folk som arbetar och för gott för sig SAMTIDIGT som de har importerat så kallade MENA-invandrare, “barn”-flyktingar (över 18 år gamla) ifrån fattiga och krigsdrabbade länder som Syrien. Deras agenda är att skapa bostadsbrist, gängkrig och utanförskap. Vilket de självklart lyckats med. Granater regnar i Malmö och Sverige har haft minst 3 terroristdåd på endast 5 år.

Lista över illdåd och landsförrädare. Som för all framtid ska sparas och kommas ihåg.

– Precis som det låter. De etablerade partierna ingick år 2014 en allians vars syfte att stänga ute Sverigedemokraterna från inflytande i regeringen. Vilket är inte bara en odemokratisk handling utan absolut att likna vid en statskupp. I och med denna stund så förklarade nuvarande vänsterextremistiska regering krig mot Svenska folket och införde diktatur.
Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/December%C3%B6verenskommelsen
https://sv.wikipedia.org/wiki/Sverigedemokraterna

Trolljägarna – Zionisten Robert Aschberg skapade år 2014 en vänsterextremt TV-program där han förföljer och hotar folk med avvikande åsikter. Precis som rådande media, förklarar han åsikterna som “näthat” och dessa åsikter ska tystas till varje pris. Aschberg är delägare av Expo (en vänsterextrem tidning som är döende medium).
Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Trollj%C3%A4garna

2014 – 2015 kom över 150 000 personer / år – Så många invällare och invandrare och bidragstagare kom in pga. krig i Syrien. Över 150 000 invandrare från länder som Syrien, Afghanistan och Somalia, Iran och Irak kommer hit årligen och när man går ut på gatan ser man fler svarta och arabiska människor än svenska. Så var det inte för 10 år sedan. Vita svenskar är snart i minoritet. Om inte redan så är fallet.

Mellan 2 – 3 Miljoner invandrare i Sverige – Det finns över 1.6 Miljoner invandrare i Sverige. Om inte mer när man räknar alla Syrianer och andragenerationsinvandrare som kallas “svenskar” men som inte ens kan språket. Det är 1/3 av Sveriges befolkning. Och med svenskars barnafödsel vs blattars månggiften så är Svenskar minoritet inom snar framtid.

Brottstatistiken – Statisitken har tidigare visat och bör fortfarande visa (svårt att veta då Svenska staten självklart slutat göra dessa undersökningar) att invandrare begår uppemot 90% av alla gruppvåldtäkter, 70% av alla våldtäkter och 50% av alla brott i Sverige. Det var år 2005 – 2011. Statistiken lär antagligen ha ökat exponentiellt under 2011-2018 då invandringen bara ökat.

invandrare brott statistik

Bild: https://affes.wordpress.com/2012/07/09/invandrarna-och-brotten-1-samtliga-brott/

Källa: http://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/in-och-utvandring/
https://www.migrationsinfo.se/migration/sverige/
https://www.bra.se/publikationer/arkiv/publikationer/2005-12-14-brottslighet-bland-personer-fodda-i-sverige-och-i-utlandet.html
https://www.migrationsinfo.se/valfard/kriminalitet/

Månggifte & pedofili är lagligt i Sverige – för invandrare vill säga. Pedofilerna i riksdagen tycker inte bara en religion var man dyrkar en pedofil är helt okej, utan även att leva ut dessa äcklande sexuella fantasier är även helt hundra procent lagriktigt och accepterat enligt deras lagstiftning.

Källa: https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/konsekvenserna-for-sverige-rorande-manggifte_H5022171
https://www.riksdagen.se/sv/webb-tv/video/interpellationsdebatt/manggifte_H310615

Alla islamister är pedofiler på samma sätt som alla nazister är judehatare. Även islamister är judehatare så Regeringen går såklart hand i hand med islam. Feminister är kvinnohatare och går även dem hand i hand med islam och dess vidriga ideologi. Meetoo visar också på att feminister är äckliga vidriga antastare och perversa våldtäktsmän.

Mohammeds fru var 6 år gammal. Han hade sex med henne. https://sv.wikipedia.org/wiki/Aisha

Metoo – Kom ihåg att det här inte handlar om “någon liten enstaka händelse”. Fredrik Virtanen och Soran Ismail har anklagats av ett 20-tal kvinnor av olika former av sexuella trakaserier. De är båda Aftonbladets förespråkare och vittnar om den kultur som går att finna i media och i etablissemangets rum. De visar vilken syn feminister verkligen har. Och nej, det är inte bara män. Lotta Bromer, en lesbisk äckeltant antastade även hon kvinnor. En västerländsk feminism handlar endast om pengar, makt och kvinnoförakt.

Källa: https://www.nordfront.se/kvinnlig-chef-pa-myndighet-gav-kollega-smisk-att-hon-varit-stygg.smr
https://sv.wikipedia.org/wiki/Metoo

Islamiska Terroristdåd i Sverige – Ingen kan lyckats undgå (om man inte grävt ner sig riktigt långt ner i marken) all islamisering av Sverige och alla araber som kommit hit.

Attentatet i Stockholm 2017 – Då en islamistisk terrorist körde ihjäl folk i en lastbil på en gata i stockholm. 5 dog.

Inte för att nämna att bomber och skjutningar är daglig verkstad och vardagsmat i städer som Stockholm, Malmö, Göteborg och även i Uppsala. De där Södermalmssnobbarna har börjat vakna ur sina FI och Miljö-anda och börjar sakta men säkert bli ännu fegare. De är rädda för sitt eget skinn. Och de borde de vara. Inte bara för den växande gruppen gängkriminella araber som säljer cannabis och har gängskjutningar med Hells Angels. Utan även för galningar som Breivik och den där ungen som högg ihjäl några på en skola i Malmö.

Det hela började med en rondellhund i Uppsala 2010 som Lars Vilks gjorde på skoj och för yttrandefrihet och konsten. Det slutade med dödshot och skrämseltaktisk av arga och korkade araber. Sedan dess har fegisar inte vågat stå upp mot araber, förens nu. 2018 är året då allting vänder. Hoppets år. Yttrandefriheten skall återtas.

Dödsskjutningarna ökar i Stockholm och i Rinkeby. Bomber i Uppsala. Gruppvåldtäkter av araber i Göteborg. Det här är oacceptabelt beteende som PK-människor blundar för och accepterar som små klena svin de är.

Självmordsbombaren i Stockholm – Sveriges första självmordsbombare

Och det är bara en bråkdel av vad som händer i Sverige idag.

Källor: https://sv.wikipedia.org/wiki/Attentatet_i_Stockholm_2017
https://mitti.se/nyheter/brott/bekraftade-skjutningar-stockholm/
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/fyra-skjutningar-pa-en-vecka
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/dodsskjutningarna-okar-i-stockhom-men-minskar-i-goteborg

Exempel där fega idioter uppmuntrar till islamisering av Sverige:

Inger Widell: Separata badtider för kvinnor är en väg till integration

Kvinnor och barn olika badtider https://www.vlt.se/opinion/debatt/inger-widell-separata-badtider-for-kvinnor-ar-en-vag-till-integration

Halalslakt är tillåten om djuren är bedövade

Religiös slakt av djur är tillåtet i Sverige: http://www.jordbruksverket.se/amnesomraden/djur/djurskydd/slaktochannanavlivning/slakt/religiosslakt.4.37cbf7b711fa9dda7a18000220.html
Vilket är vedervärdigt och vidrigt, efterblivet.

Ännu en gruppvåldtäkt i Malmö

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/polisen-utreder-annu-en-gruppvaldtakt-i-malmo

Nu lär dem även ut barnen att bli dumma i huvudet i skolan (dvs inte bara att vara feminister)

islamiska skolor

https://sv.wikipedia.org/wiki/Sveriges_Islamiska_Skolor
https://sv.wikipedia.org/wiki/Islamiska_skolan_i_Stockholm

Det är dags att TILLBAKA VÅR FRIHET!

2018 är vårt år. Det är Sveriges år. Idag enas vi och tar tillbaka vårt land från politiker, vänsterextremister, journalister och hjärntvättade dumskallar!

Det är dags att rösta SD 2018!

Leave a Reply