Humor då – nazism idag

Uncategorised

I dagens “moderna” samhäle så får man inte skämta om varken negrer, hitler eller annat kul pga alla jävla homofilbögar och pedofilfeminister i det här landet.

 

Svenska regeringen försöker censurera både nätet och historian.

 

Skolan är redan indoktrineead och propaganda om “genuskunskap”, marxismkommunism, islam, kvinnoförakt, halal och annan skit är redan djupt infiltrerat i skolan. Vilket till stor del beror på att bögar och pedofiler dras till barn.

 

Men det är nu idag 2018.

 

hur såg det ut för 10 år sedan? Kunde man skämta om saker och vara mogen nog att ta ett skämt utan att bli kränkt som en liten bög? Låt oss se på några klipp:

 

Janne Josefsson diskuterar negerområden med panelen i tv:

 

Johan glans som hitler:

 

Robert Gustavsson och hans negerpolare:

 

Rena rama rolf: en neger?!?

 

Det mest ironiska är att david batra själv gör en sketch med negrer och sen kallar han SD för rasister, jävla hycklare! Svensk komikerelit har gått under. Jävla otrevligt sätt från en korkad indierkamelknullare.

 

Både svensk politik och humor har gått åt helvete. Endast bögar är kvar. Den här låten kunde aldrig vara mer korrekt:

 

Alltså idag är den ju helt sant. Bögarna och kvinnorna (som hör hemma i köket eller på gatan som prostituerade) sitter i riksdagen och talar om käääänslor och oj stackars små negerungar måste komma till sveeerige. Efterblicna känslorsrgument ingen man har satt dem på plats när de sitter och ljuger i tv.

 

Rent statistiskt så är svarta och arabjävlar mer benägna att begå vålds och sexualbrott. Och det beror på deras ras, genetik och kultur. Ingenting annat. Miljön har uppenbarligen ingen påverkan då de lever med svenska fjollbögar varje dag. Dessa motiverar dem bara mer att förstöra samhället. Dessa otacksamma blattenegrer har ingenting här att göra.

 

Lite siffror, 4% av dem som kommer hit är flyktingar resten är bidragstattare som bara kommer hit för de är parasiter.

Fakta, de flesta som kommer hit är män. Varför lämnar i så fall männen sina systrar, fruar och barn att dö? De flyr krig som fega små äckel istället för att kriga för sitt land! De låter kvinnorna kriga eller? Vilka jävla svin?!

De flesta som kommer hit är muslimer. Jag hatar muslimer.

De tvingar sina kvinnor att gå i svart burka och svart niqab när det är närmare 40 graders värme i öknen. Jävla sadister. Det är enligt islamsk lag helt ok att mörda någon som inte är muslim (apostalsy), och stena otrogna kvinnor till döds, samt hänga bögar.

hoppas fan vi inför lite av dessa lagar snart i Sverige alltså. Börjar redan känna mig muslimsk.

 

Åh juste, finns ingen som hatar judar så mycket som muslimer.

 

De verkliga nazisterna är dem som sitter i media och riksdagen och slla som håller med om att islam är en fett bra ideologi.

 

Muhammed var en jävla pedofil.

 

Källor på detta:

Hmm. What is Islam?

All moslems are a bunch of pedophile worshipper, their prophet mohammad married a girl named Ashia at the age of 6: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Aisha
Women are worth half that of a man: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Women_in_Islam
Anyone who agree with these believes deserve to die.
Och alla som tycker jag e nazist/rasist för jag hatar muslimer, ja det är sant jag e rasist och stålt. Dessutom är du antagligen mer nazist än mig eftersom du e marxist fascist och jag e demokrat med judiskt ursprung som kommer rösta SD 2018 lol.

Leave a Reply