Nazism och Kommunism är samma ideologi

Uncategorised

Nazism, kommunism, faschism och islam är till stor del idag samma ideologi.

Och även feminism till stor del.

 

Det är den enbart största anledningen till att media och etablissemanget är så på SD (Sverige Demokraterna) som inte är ett socialistiskt parti. De projicerar sin egen rasism.

Socialism

Socialism är ett äcklande system som bygger på parasitism och primatens inbyggda flockbeteende. Ett system som är väldigt efter och utdaterat sedan årtionden.

Man brukar säga att i Sverige finns ingen religion, ingen är religiös, vad är då socialism om inte en enda stor sekt och religion?

Det finns såklart grader av denna religion, och olika trådar eller grenar.

Socialism skapades av Karl Marx och är en förgrening av maxismen.

Nationalsocialism

Nazism är en föråldrad ideologi som är närmast utdöd i Sverige. Kanske på tillbakagång i liten liten mån pga. Medias idokrinering och asylinvandringen. Men det är fortfarande tabubelagt och straffbart att vara öppen Nazist.

Hitler införde nazismen och mördade 9 miljoner judar, svarta, handikappade, kvinnor och barn.

Kommunism

Kommunism påminner om socialism och de är väldigt nära besläktade.

Där anserman också att “din tallrik är min tallrik”. Man äter ur annan mans fat utan att ge någonting i utbyte eller tillföra någonting av värde.

Man anser att alla ska dela på allting eftersom man är rädd att dö i fattigdom eller avundsjuk på de som har mer. En religion baserad på ilska, girighet och avund dvs.

Stalin mördade och förslavade 70 miljoner människor under samma tid som Hitler.

Demokrati

Demokrati är en skenmanöver för den regerande makten att kunna säga att “nu bestämmer folket”, men i själva verket är samhället ofta korrupt och med en marxistisk ideologi, där stora delar av befolkningen anser sig ha rätt att parasitera på andra människor

som bölder.

Fascism

Fascism är en gren av Nazismen, men finns lika mycket i alla de andra kategorierna av socialism där folket förtrycks av en auktoritär förmyndare.

Polisstat finns bland annat i USA och tar ifrån medborgarna mänskliga rättigheter som rätten till en rättegång och rätten att uttrycka sig.

I Sverige finns lagar som “hets mot folkgrupp” bla. annat som ställer grupper mot varandra och skapar rasism och splittringar.

Att vissa grupper har rätt att uttrycka sig pga. Sin hudfärg och andra inte, är definitionen av rasism och Sverige befinner sig just nu under en rasistisk och kommunistisk regim var äganderätt och mänskliga rättigheter inte existerar.

Islam

Islam är en religion tillsatt i Sverige sedan många år tillbaka. Det är en vidrig religion var man dyrkar en pedofil genom att presentera sin bakdel för honom. Deras Gud tycks dessutom ha en fot-fetish. Dess grundpelare idag är Sharialagar, kvinnoförtryck, barngifte, månggifte, könsstympning, halalslakt. Dessa värderingar finns fortfarande kvar i mellanöstern och kryper sakta in i Svensk kultur. Som cancer, försöker denna äck

lande ideologi omfamna västvärlden.

Kolonialismen och Svarta slavar

Svarta och efterblivna personer brukar idag försöka rättfärdiga sin rasism och fascism genom att skylla på kolonialiseringen. Att alla vita människors “förfäder” var slavägare och rasister.

Åk tillbaka i en tidsmaskin och slå alla vitas förfäder då? Har ingenting med dagens värld att göra. Hur jävla patetisk och långsiktig är man om man kommer ihåg saker innan sin egen livstid? Kanske är dessa människor medium och kan se både framtid och forntid? Vem vet?

Det de missar är att svarta också hade svarta och vita slavar och kanske främst av allt, araber (muslimer, islamister) har fortfarande svarta slavar än idag. Men vem fan bryr sig om det? Allt är svennens fel osvsett. Dessa negrer är säkert bara sura för att deras egen familj sålde dem till en vit handelsman som knullade dem i röven. Klart man blir lite konstig i huvudet då?

 

I ett civiliserat samhälle ser man inte till hudfärg, kön eller hur mycket pengar man har. Man behandlar folk så som de själva behandlar en. Man gör inte speciella sharia lagar och egna små samhället (förorter) som Regeringen har gjort. Man dömmer inte folk och sparkar dem från sina jobb för sina åsikter eller religion. Man kvoterar inte in folk i arbeten, man ger alla samma möjlighet att söka jobb utefter komptens. Man våldtar inte folk bara för att man kommer från ett annat land, då är det någonting fel i huvudet på en.

Jag kan säga med hundra procents säkerhet att Sverige inte är ett civiliserat samhälle år 2018.

SD 2018!

 

Intressant “debatt”, eller ja, diskussion. Rörande just biverkningarna av det kommunistiska samhälle vi idag lever i. Varför denna feghet att diskutera något så enkelt som migration och invandring? Varför denna censuren av oliktänkande i det Svenska samhället inom media-världen? Och har vindarna vänt?

 

Mer ingående läsning:

http://www.morgonbladet.nu/news.php?name=160518114702

Leave a Reply