(S) Lövklens valfläsk invandringspolitiken

Uncategorised

Den 4 maj kom Sossarna ut med nytt valfläsk som de portionerar ut på marknaden. Det rasistiska och nazistiska partiet med svetsarpolitiken Lövgren i spetsen ansåg det vara en intelligent ide att valfjäska för SDs väljare och i samma anda acceptera 9000 unga män utan asylkäl.

 

Den påtända rasisten Lövgren (Sveriges Svetsarfeminister) snor raketforskare, framstående civilingengören och tandläkare från fattiga länder som Syrien, Iran och Afganistan bara för att hjälpa de svenska pensionärerna. Skäms Lövklen!

Psykos-Lövklen hånar inte bara SDs väljare utan även intelligensen på allmäne man med förslaget.

Ett förslag som i praktiken inte betyder någon förändring. Lövklen tycker på fullaste allvar att länderna utanför Sverige och europa ska sänka sin egen invandring. Men i Sverige kommer det fortfarande 100-tals invandrare per år. 4% av vilka är flyktingar i behovsställning och resterande bidragstattare.

Lövklen är feminist och kvinnohatare. Det är anledningen till att endast unga män i 20-40 års åldern får komma hit och lämna sina mammor, barn och fruar att dö och misshandlas i skitländer som Afrika och Sudan.

Löfven ljugande nazist
Löfven ljugande nazist

Denne store, tjocke, fete mans valfläsk har såklart ingenting med valet i september nu i år att göra! Nej! Han vill ärligt och seriöst byta hela sin partipolitik just nu, några månader innan valet. Han hade liksom inte chansen de 4 år de suttit i riksdagen. DÖ-överenskommelsen och migrationspolitiken var bara ett kul skämt och påhitt som de självklart kommer överge så fort du bara röstar på dem! Lolz.

Props till humanisten och femenisten (kvinnohataren) Lövgren den allsmäktige sossegrisen.

 

Lövklen nämner också denna lilla detalj: “SD 2018!” 

För snacka om att det här lilla “utspelet” kommer ge röster till både V och SD!

Snacka desperata etablissemanget och media är nu i valtider. Vi minns ju valet i USA och hur det gick med Trump. Ingen av media hade den blindaste susning om vad som pågick. Man kan ju anta att denna regering är lika bra på att förutspå framtiden.

Socialdemokraterna lovar minskad invandring

Hens stackars kära partikamrater blev dessvärre inte lika nöjda med förslaget av någon outgrundlig anledning.

Snacka om att ordspråk som “vända kappan efter vinden” och “sent skall syndaren vakna” tar sin rättmätiga plats i sammanhanget.

Det finns ett stor folkligt missnöje mot regeringen och media i Sverige och det kommer visa sig i valet 2018.

SD2018! För Sverige och alla normala människor som faktiskt bor här!

 

Källor:
https://www.flashback.org/t2939332p11
http://www.friatider.se/milj-partiet-k-inte-s-nya-migrationspolitik-ett-partiutspel
https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/BJB7yE/mp-det-har-ar-helt-fel-vag-att-ga

One thought on “(S) Lövklens valfläsk invandringspolitiken

Leave a Reply